Nasz kurs właśnie kończy się wypiekać i wkrótce będziecie mogli go spróbować ! Zachęcamy, aby już teraz wykupić dostęp w niższej cenie. Na zachętę prezentujemy program kursu :
01. Wstęp
02. Mąki bezglutenowe
03. Zaczyny i zakwasy
03.a. przygotowanie zakwasu
03.b. przechowywanie zakwasu
03.c. przygotowanie zaczynu drożdżowego
04. Chleby zakwasowe :
— Chleb gryczany jasny na zakwasie
— Chleb gryczany razowy z ziarnami na zakwasie
— Chleb gryczany z bananem na zakwasie
— Chleb kukurydziany na zakwasie
05. Chleby drożdżowe :
— Chleb gryczany na drożdżach
— Chleb kukurydziany z suszonymi pomidorami na drożdżach
— Chleb gryczany z bananem na drożdżach
— Chleb ryżowy na drożdżach
— Chleb z garnka na drożdżach
06. Chleby inne :
— Chleb z fermentowanej kaszy gryczanej i teffu
— Chlebek turecki
— Pumpernikiel
07. Przechowywanie i podawanie chleba
— Wykorzystanie czerstwego chleba
08. Błędy i wpadki przy robieniu chlebów
09. Wegańskie i bezglutenowe pasty i pasztety do chlebów
10. To już koniec 🙂