Jesteśmy małżeństwem artystów, projektującym doznania kulinarne od ponad 25 lat. W Atelier Smaku łamiemy wszelkie stereotypy, tworząc popularne i tradycyjne potrawy z produktów wyłącznie wegańskich i bezglutenowych. Ograniczenia w diecie są dla nas jedynie pretekstem do dobrej zabawy, która pobudza naszą kreatywność i otwiera na nowe doświadczenia smakowe.
Przyrządzamy potrawy pełne smaku i charakteru, nie używając nabiału, jaj, mięsa i glutenu. Dbamy również o komponowanie pełnowartościowych dań. Istotna jest dla nas także ich wysoka jakość, dlatego gotujemy tylko z naturalnych składników.
W Atelier Smaku możesz przekonać się, że roślinna kuchnia bez glutenu nie musi być pasmem wyrzeczeń, a szczypta chęci i pomysłowości wystarczy, by przyrządzić swoje ulubione danie. Odkryj z nami bogactwo i różnorodność bezglutenowej kuchni wegańskiej!
Jola Słoma & Mirek Trymbulak