Organizujemy spotkania stacjonarne w naszej pracowni kulinarnej w Gdyni. Prowadzimy także webinary i szkolenia online. Bywamy również na zewnętrznych warsztatach i wykładach dla amatorów, profesjonalistów, firm i szkół.
Na warsztatach stacjonarnych przekazujemy wiedzę teoretyczną oraz umiejętności praktyczne. Podczas 4‑godzinnego spotkania w kameralnym gronie dzielimy się sposobami na zastąpienie glutenu, nabiału, jajek oraz mięsa, nie rezygnując przy tym z walorów smakowych poszczególnych potraw.
W kuchni Atelier Smaku przyrządzamy potrawy pełne smaku i charakteru. Nie używając nabiału, jaj, mięsa i glutenu, dbamy również o komponowanie pełnowartościowych dań. Istotna jest dla nas także ich wysoka jakość, dlatego gotujemy tylko z naturalnych składników.
Ucząc się z nami, możesz przekonać się, że roślinna kuchnia bez glutenu nie musi być pasmem wyrzeczeń, a szczypta chęci i pomysłowości wystarczy, by przyrządzić swoje ulubione danie, a gotowanie stało się fantastyczną przygodą.